تعرض شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی

استانداری قدس اعلام کرد که نزدیک به 5 هزار شهرک‌نشین صهیونیست از ابتدای سال جاری به مسجد الاقصی تعرض کرده‌اند.

به گزارش مشرق، استانداری قدس امروز چهارشنبه اعلام کرد که نزدیک به پنج هزار شهرک‌نشین صهیونیست از ابتدای سال جاری به مسجد مبارک الاقصی تعرض کردند.

استانداری قدس افزود که شهرک‌نشینان صهیونیست اقدامات تحریک‌آمیز و خطرناکی در داخل صحن مسجدالاقصی انجام داده‌اند، که شامل برگزاری کلاس‌های دینی و افزایش آیین‌های مذهبی از جمله آوازخوانی و پایکوبی با حضور خاخام‌ها است که به نقض فضای مقدس مسجد و هتک حرمت آن منجر شده است.

پیش‌تر شیخ عکرمه صبری، خطیب مسجدالاقصی نیز گفته بود که تعرض شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی به صورت بی‌سابقه‌ای افزایش یافته و این تعرض‌ها روزانه تحت حمایت رسمی پلیس اشغالگر انجام می‌شود.

خطیب مسجدالاقصی افزود: اشغالگران به بهانه اعیاد مذهبی که حتی با تاریخ واقعی عید فصح مطابقت ندارند، پوشش رسمی برای این تجاوزها فراهم می‌کنند.

شیخ عکرمه صبری اظهار داشت که مسجدالاقصی در معرض شنیع‌ترین تعرض‌ها قرار دارد که مکانت مذهبی، تاریخی و اسلامی آن را هدف قرار داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس